MALATYA / DOĞANYOL - Gökçe İmam Hatip Ortaokulu

Gökçe İmam Hatip Ortaokulu

Adres
GÖKÇE MAH. FATİH CAD. GÖKÇE İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ GÖKÇE İLKOKULU BLOK NO 33/1 İÇ KAPI NO 2 DOĞANYOL / MALATYA
Vizyon
Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve inkılapları doğrultusunda, vatanını ve milletini seven, başarılı ve saygılı öğrenciler yetiştirmek için buradayız. Geleceğimizin teminatı ve yarınlarımız olan çocuklarımıza, çevremize, vatan ve milletimize hizmet vermek için buradayız.
Öğretim Şekli :
08.20-14.55
İlçe merkezine 10 km, Şehir merkezine 80 km uzaklıkta.